Baby nr 2?

Förlåt. Eller jag vet inte riktigt vem jag ber om förlåtelse. Jag minns inte ens senaste gången jag skrev. Men jag mår dåligt över det i alla fall. Det kanske är en tröst för någon. 
 
Här är en liten uppdatering i alla fall. Jag är tillbaka i Belgien. Jag ska försöka skriva ett inlägg om alla mina erfarenheter i Indien där på förlossningsavdelingen. Har nog själv inte kunnat bearbeta allting än. Men jag måste bara åka tillbaka. Kände mig hemma där. Det var underbart med inslag av hemskheter ibland. 
 
Jag vet inte om jag skrivit om det här tidigare, men jag tog ut min p-stav i augusti någon gång. Hittills har det inte blivit något plus. Men vi försöker aktivt nu. Det var i förra månaden det för första gången det kändes lite tungt när mensen kom. Vill gärna bli gravid nu. Vi prickar in ägglossningen varje månad, och det har känts helt OK. Har haft fokus på andra grejer (bland annat denna pandemi som pågår just nu). Femåringen är hemma och det gäller att hålla honom aktiv och isysselsatt. Nu drar har i mig, så jag skriver mer ikväll!
 
Puss hej. Berätta gärna hur det är med dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback