Färgning

Den sjunde augusti bär det av till älskade Sverige! Det blir ett kort besök men jag tänkte hinna med att träffa alla vänner. Sedan vill jag även passa på att besöka min frisyrsalong där jag färgade håret. Vågar inte göra det någon annanstans. Det enda jag oroar mig över är vad som gäller när man är gravid. Såklart hoppas jag att jag är gravid när jag är i Sverige. Någon som har bra koll på om man borde/inte borde färga håret i ett tidigt skede i graviditeten?

Kommentarer
Lin säger:

Det råder delade meningar om det, men dagens hårfärger innehåller förhållandevis lite farliga gifter jämfört med förr, speciellt på frisörsalongerna! Jag blekte mitt hår (slingade) inför bröllopet, och det är ju vätesuproxiden (stavning?) som är mindre hälsosam.. Den finns ju inte i hårfärg såvida du inte ska bleka.. Hade jag varit du så hade jag färgat med gott samvete! Känner du dig fin så mår du bättre = bättre för bebis! :)

2013-07-17 | 13:39:01
Anna säger:

Det är ingen fara om det gäller enstaka gånger, jag blekte mitt hår hos frisören under graviditeten och fick ett friskt barn :) dessutom är frisörens grejer mer skonsamma än det man färgar med hemma

2013-07-17 | 17:35:13
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se
Jenny säger:

Om jag vore gravid skulle jag strunta i att färga håret. Du kommer ändå att känna dig som världens snyggaste om du bär på ett litet barn :)

2013-07-17 | 18:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback