Idag

Jag blev beordrad sängliggande idag av gynekologen. De kollar mig imorgon. Idag har jag inte blött mycket alls. Sen har jag inte haft jätteont i livmodern heller. Bara vanlig molvärk. Tanken slår mig att det kanske redan är över. Att allt redan kommit ut. Idag har jag inte mått så illa, men det kanske beror på att jag sovit bort mesta delen av dagen. Idag har jag gråtit också. Egentligen pga något annat, men det kändes ganska skönt. 
 
Jag ringde till min gynekolog i morse för att få veta om jag skulle åka till akuten eller inte. Hon sa att jag skulle låta bli, att jag skulle komma in imorgon igen. Men jag vet inte. Jag orkar inte. Jag vill bara ligga i min säng och fortsätta vara gravid. Och sedan vänta en månad och få veta att bebis mår bra. Det är det jag vill göra. 
 
Måste tacka er för era fina kommentarer! Tänk att det finns så fina människor här i (blogg)världen. Känns så skönt med stödet och det ger mig styrka på något konstigt sätt. Tack sååå mycket! <3

Kommentarer
Amanda säger:

Skönt att du får komma in i morgon i alla fall! Håller tummar och tår! <3<3<3

2013-04-14 | 19:42:32
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/duarmindrom/
Mammadrömmar säger:

Åh, har vart bortrest och hälsat på min mormor. Som tyvärr ligger på sjukhuset döende i cancer.. :(
Missat alltihopa här..
Men nu har jag läst ikapp mig, tänker på dig och hoppas att allt går bra! <3

Svar: Jag beklagar :( Måste vara en jobbig period för dig... Det är okej att missa det här, det är inte lika viktigt som när en man håller kär ligger döende. :( Kramar om!
Snutten

2013-04-14 | 20:02:47
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammadrommar/
Sussi säger:

Åh, jag ska verkligen tänka på dig hela dagen imorgon och önska att allt ser bra ut! Uppdatera så fort du vet <3 Håller tummar och tår. Kramar.

Svar: Ska kanske kolla upp mig imorgon, men får se hur det känns. Kram!
Snutten

2013-04-14 | 21:34:02
Bloggadress: http://www.tussilulls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback