I ♥ DAD

Trodde att jag skulle hinna med att testa, men det gjorde jag inte idag. Var tvungen att fira med familjen och det var ju i och för sig kul. Skulle bli lite mysko om jag gick in på toa och satt där mitt i firandet. Jag vill göra det i lugn och ro. Och sedan kunna berätta för R i lugn och ro. 
 
Så imorgon ska jag testa. Jag är så otroligt nervös. Jag vill verkligen att det ska bli positivt. I eftermiddags när jag var klar med shoppingen kände jag ett rejält illamående. Det gick inte att förklara bort det som jag gjort med de flesta andra symtomen. Försökte hitta anledningar till varför jag mådde illa. Hade jag ätit något dåligt? Är jag sjuk? Nä. Utan jag mådde bara illa. 

Så nu känner jag mig ändå mer säker på att jag faktiskt kan vara gravid. Tre dagar efter BIM har dessutom inte mensen kommit heller. Det är ju ett ganska stort tecken på att man kan vara gravid. Men just eftersom jag tidigare testat negativt trots utebliven mens vågar jag inte riktigt testa. Jag har dock aldrig känt ett så starkt illamående. Så när jag kände detta fick jag en känsla av att jag inte var helt fel ute.
 
Jag gick in på H&M och köpte Rs lilla "present". Dessa strumpor ska jag packa in vid ett eventuellt plus. På vägen hem gick jag in i världens sötaste affär. Där fanns "jag älskar min pappa/mamma/farmor/farfar"-koppar. De ska lätt införskaffas och ges som presenter till våra föräldrar. Fanns en massa andra fina saker jag ville ta med hem. Det var inte så lätt... Jag vet ju inte ens om jag är gravid eller inte! Tänk att ha alla dessa grejer men att sakna det viktigaste. Det är bäst att vänta.
 
Jag vet inte ens om jag tagit rätt beslut med att köpa dessa. För jag har verkligen ingen aning om vad stickan lär visa imorgon. Jag vet att jag mådde illa idag, men det är ju inte omöjligt att det var en inbillning, eller något annat. 
 
Jag lär få reda på detta imorgon hur som helst, så jag får sluta spekulera nu. Det är ju så svårt att låta bli!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback