BF+1

I skrivande stund försöker bebisen i magen ta sig ut genom naveln. Han rör sig med en sådan kraft att jag blir rädd. Rädd för att han ska göra illa mig, eller göra illa sig själv. Han är så stark. Jag är nyfiken på hur han ser ut. Hur han kommer att vara. När han kommer att komma. Idag har jag lyckligtvis haft ett par ordentliga värkar, men jag vågar fortfarande inte hoppas eller tro på att något är på gång riktigt än. 
 
Jag och R hade en verkligen jättemysig dag idag. Vi åkte till en avlägsen plats vid sjön efter att ha shoppat lite. Jag hade beställt en oxfilé-pizza med bearnaise-sås att ta med. R hade aldrig tidigare ätit en svensk pizza. Vi låg där vid vattnet i en evighet. Det blåste så skönt och för stunden glömde vi allt som hade med bebis att göra. Visst att vi fortfarande saknar honom, men just då njöt vi verkligen av varandras sällskap. 
 
Efter ungefär tre veckor ifrån varandra var jag rädd att R inte längre skulle finna mig attraktiv. Jag kände mig otroligt mycket större än vad jag var när jag åkte från Belgien. Men det verkar som att R tycker att jag är vackrare än någonsin. Jag hade längtat till hans ankomst, för jag tänkte att då skulle vi kunna testa sex-metoden till att få ut bebis. En månad hade vi varit utan och min kropp kanske skulle få en kickstart och förlossningen kunde börja. Med stor besvikelse kan jag meddela att så var inte fallet. Kroppen vägrar ens reagera på annat än ananasen. Men de värkarna går också över. 
 
Vi får se om något händer i natt. Men jag känner på mig att jag kommer sova som en ängel... som vanligt. 

Kommentarer
Anonym säger:

Kanelte! Koka kanelstång och vatten. Fick igång min förlossning, och får alltid igång min mens när den är försenad.

Svar: Tack, jag ska nog prova!
Snutten

2014-07-10 | 00:47:40
Sofie säger:

Dagarna innan båda mina förlossningar var jag sååå hungrig, hur mycket jag än åt så blev jag aldrig riktigt mätt. Det var som att kroppen visste att den behövde bunkra upp! Dessutom sov jag hur bra som helst, antagligen för att kroppen skulle vara ordentligt utvilad till förlossningen.
Sa till sambon att jag verkligen kände att kroppen gjorde sig beredd, och mycket riktigt! Efter ett par nätter då jag sovit likt en bebis så startade mina värkar :)
Så det kan mycket väl vara "lugnet före stormen"!
Lycka till när det blir dags, du har en sån upplevelse framför dig, blir nästan lite avis ;) finns inget som är så magiskt som när bebisen tittar ut och de första dagarna på bb!
stor kram!

Svar: Aåååh, vad jag hoppas det är så för mig också! Har känt mig mindre hungrig, men jag sover definitivt mycket bättre!
Snutten

2014-07-10 | 06:43:46
Lin säger:

Kom iiiiiigen, bebben!!

Svar: Kom igeeeeeen! :D
Snutten

2014-07-10 | 13:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback