Vecka 18

Ska vi säga välkommen till en ny vecka? Det är helt sjukt hur snabbt det går. Jag vet att jag skriver det hela tiden, men det känns verkligen som att tiden flyger förbi. Jag är så otroligt lycklig. Jag har börjat känna av bebisen jättetydligt. R är ganska avis. Han ligger alltid om kvällarna och försöker desperat känna. I morse kände jag hur bebisen rörde sig. Jag tror att bebisen blev störd av alarmet som gick. Jag, som halvsov, blev klarvaken direkt. Jag sa till R att han hade väckt bebisen. Han skrattade och lade handen på magen. Lite till vänster. R flyttar sin hand. Lite mer uppåt. R flyttar återigen sin hand. Sedan slutade bebisen röra sig. 
 
Just det, angående att ta reda på kön, NU är jag äntligen lugn. R och jag är överens om att vi tar reda på könet. Han var lite motvillig vilket jag absolut inte ville att han skulle vara. Men nästa barn tar vi inte reda på kön, enligt vår affärsuppgörelse (den striden tar jag när det är dags, hehe). Ska bli så skönt att kalla bebisen för hon eller han. Aaah, så spännande. Och såklart hoppas jag att allt annat också ser bra ut. Att det inte blir några fler oroligheter. Tycker att vi förtjänar att det ska gå bra nu. 
 
 
Just det... minns ni tävlingen jag skrev om (för en evighet sedan), där jag skulle lotta ut ÄL- och graviditetstester?! Den kommer upp i morgon har jag bestämt. Idag, om jag har tid att blogga något mer! Så håll utkik efter den, ni som vill bli gravida! Kram! 

Kommentarer
Marielle säger:

Njut av graviditeten så mycket du kan. Det går fort och efteråt saknar man att känna bebis röra sig där inne. Själv sitter jag med min en vecka gamla son i famnen och önskar att det fanns en knapp att stoppa tiden med.

2014-01-31 | 14:51:19
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/alskadeunge
Hanna säger:

Aaaah, spannande att fa reda pa konet!! Bra forhandlat ;) Och haller alla tummar jag har att allt annat ser bra ut ocksa!

2014-01-31 | 15:03:47
kampentillettplus säger:

Vill gärna vara med i utlottningen av äl och graviditetstester :)

2014-02-01 | 18:58:10
Bloggadress: http://kampentillettplus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback