Matvanor

Under den första trimestern har jag med svårigheter kunnat laga vissa maträtter. Att steka kyckling och kött har varit jobbigast. Och även om jag klarar av matlagningen är det inte säkert att jag kan äta av maten. Kyckling kan jag fortfarande inte äta. Det spelar ingen roll hur den är tillagad. Det smakar inte gott längre. Det är synd för jag brukade älska kyckling. 
 
Jag mår fortfarande illa om jag tänker på pizzahuts pizzor. Jag älskar (nej, älskade!) deras pizzor. Direkt efter plusset kände jag att jag var mer sugen på frukt och grönsaker. Och istället för att sukta efter chips och salta snacks började jag tråna efter sötsaker. Typ bakelser. Och godis. Jag brukar aldrig äta godis... 
 
Jag har också varit otroligt sugen på mjölk. Jag kan dricka tre glas mjölk efter varandra och ändå vilja ha mer. Men jag har lyckats kontrollera det. För mycket av vad som helst kan vara dåligt. Så jag delar på de där tre glasen under dagen. 
 
Roligt att se hur man påverkas. Idag har jag ganska ont i huvudet. Jag tror att jag ska dricka min första kopp kaffe sedan... ja, sedan innan jag blev gravid! Spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback