v18+5

Förlåt, förlåt, förlåt. 
 
Jag har varit så otroligt upptagen de senaste dagarna. Det var inte meningen att det skulle bli ett sådant långt uppbehåll. R har fyllt trettio och han har haft värsta åldersnojan. Jag försökte desperat förklara att han fortfarande är så jätteung. Och varje år blir han chockad över att det är nio år mellan oss. Då säger jag att det bara är åtta år mellan oss för jag fyller tjugotvå nästa månad. Jag firade i alla fall ordentligt. 
 
Utöver det har det varit mycket plugg och bloggen har tyvärr bortprioriterats. Fast det är inte helt sant heller. Jag satte mig ner för att uppdatera hela fyra gånger igår! Antingen stängdes datorn av (ja, vår dator fungerar inte så bra), eller så kom någon på oväntat besök. Eller så försvann inlägget. Vilket påminner mig att jag ska spara nu. Finns inget mer irriterande. 
 
Igår tog jag även magbilder som kommer upp snart. I gravidvägar går det riktigt bra. Illamåendet är i princip helt över. Tyvärr har jag det inte så lätt att promenera längre. Får ibland ont i livmodern. Det stramar och känns jobbigt. Och ibland kan jag få jätteont i ryggen och i vänsta benet. Och typ det viktigaste som hänt den senaste tiden... Jag har börjat laktera. Eller heter det ens så? Det har i alla fall kommit ut en vätska ur båda tuttarna. Riktigt irriterande men det är väl vanligt? Och ganska bra, enligt min mamma. 
 
Det är ungefär det som hänt de senaste dagarna. Om jag glömt något så är det bara att skriva. Och ännu en gång, förlåt. Det känns så konstigt att folk bryr sig om personen bakom denna lilla blogg. Men jag ska i alla fall försöka tänka på att inte göra andra oroliga i onödan. 
 
Stor kram på er! 

Kommentarer
Inger säger:

Skönt att ni mår bra! Det här med åldersnojja drabbar nog alla, jag hade värsta nojjan senast och jag fyllde bara 22år, haha!

Svar: Aaaw, haha. Undrar när jag börjar känna så! :D
Snutten

2014-02-11 | 11:57:07
Bloggadress: http://sweetbabyboy.blogg.se
Anonym säger:

Härligt att höra att allt är bra!

2014-02-11 | 13:37:25
simone säger:

som andra redan sagt, skönt att allt är bra! jag som är en trogen läsare av din blogg hann faktiskt bli lite orolig att något hade hänt, lite knäppt när vi inte ens känner varandra! men din blogg har berört mig och jag följer dig med spänning :)

Svar: Vad fint skrivet! <3 Blir så oerhört rörd. :) Kram på dig!
Snutten

2014-02-11 | 13:43:15
bambino.blogg.se säger:

Åh vad skönt att höra från dig. <3 KRAM

2014-02-11 | 14:19:38
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/
Anonym säger:

Vad skönt att allt är bra :)
Att det rinner från bröstet är helt normalt! Men är varken positivt eller negativt, för vissa läcker det, andra inte. Men det siar inte om framtiden. :)

2014-02-11 | 14:22:23
Malin säger:

Skönt att höra att allt är bra med er! Blev faktiskt orolig. Kram!

Svar: Nä, vad fint! <3 Kram!
Snutten

2014-02-12 | 10:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback