♥ 2a februari ♥

Idag hände det. Rs första kontakt med bebis. Vi hade precis myst i sängen. R skulle sedan iväg och köpa lite mer spackel. Innan han drar ut kommer han för att pussa på mig som vi alltid gör när någon ska iväg. Jag känner då att bebisen rör på sig. Han blir jätteglad, och hans hand letar sig ner i täcket. Jag leder honom till den rätta platsen, strax nedanför magen. 
 
"Kände du?" frågar jag. Men han skakar på huvudet. "Nä, det är alldeles för svagt tror jag." Sedan känner jag en mycket starkare rörelse. R står förstenad lutandes över mig. Jag slutar andas lite. Sedan känner han sparken igen. Efter det blir det bara svagare och svagare rörelser. R tokler. Bebisen slutar röra sig till slut men den magiska stunden har fortfarande inte tagit slut. Jag frågade R om han verkligen kände det tydligt? "Ja, men bara två gånger." "En tidig födelsedagspresent", tillägger han. Jag är euforisk just nu. Så himla underbart. 
 
I skrivande stund känner jag bebis röra sig. Det har verkligen blivit oftare och oftare. Samt starkare. Men att det skulle vara så starkt att R också kunde känna av det... det hade jag inte riktigt trott. Vilken tur vi har som inte behövt vänta så länge för de tydliga rörelserna! 
 
Ah... Underbart! ♥

Kommentarer
Amanda säger:

Jag kommer ihåg det där ögonblicket när min man kände smulan för första gången. Han hade väntat och längtat efter det så länge! Magiskt! Du har många magiska ögonblick framför dig! Vänta bara tills bäbisen kommer ut får du se;-) Vad spännande att ni ska ta reda på könet! Har du nåt på känn?:-)

Svar: Ja, i mitt huvud är det en pojke. Men jag vet fortfarande inte.
Snutten

2014-02-03 | 23:09:58
Bloggadress: http://mandyinmakeup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback