Håret

Idag ska jag ta mig en tur till frissan! Håret ska färgas om. Jag älskade verkligen att vara brunett! Och jag kommer sakna det så mycket, men det är dags att färga det svart igen... Jag känner att besök hos frisören inte kommer bli topp-prioritet numera, och jag kan inte färga om utväxten själv. Och även om jag har bestämt mig för att ordna med egentid gäller det nog att sålla bort det onödiga och tidskrävande. 
 
Jag måste erkänna att det fanns en tid då jag började undra om jag var redo att bli mamma. Om jag var redo att bortprioritera mig själv. Men det är jävligt enkelt. Klart att Abirs behov kommer först! Och vilket tålamod man får som mamma. Skrattar bort det faktum att han kissar ner mig. Att han bråkar så väldigt innan amning. Att han vaknar varannan timme. Fast ehe... jag har ju bara varit hemma i femton dagar. Det blir säkert värre snart.
 
Nu ska jag borsta håret, sminka mig och diska innan Abir vaknar. Kram på er!
 
Just det! Funderar på att lägga ut en bild på honom... Men vet inte ännu. Velar fram och tillbaka. Vad gör en endaste bild för något? Och alla bebisar ser väl likadana ut? Hehe.... 
 
Skit också, nu vaknade han. Hejdå hårborstning.

Kommentarer
Hanna säger:

Aaw Abir, vilket sött namn!! :) Hoppas du mår bättre också, Snutten, och att självförtroendet kommer tillbaka :) Och oroa dig inte för vikt, slapp hud eller nermjölkade kläder nu, passa på att njuta av ditt lilla underverk! Du är ju så ny som mamma, så du kommer snart få allt under kontroll :) Kram!

Svar: Tack, fina! <3
Snutten

2014-08-12 | 12:37:36
bambino.blogg.se säger:

Åja hinner du sminka dig kan de inte vara så farligt ;)

Svar: Nej, det är absolut inte så farligt! :DMen sminkar mig inte så väldans mycket, går ju på två minuter. :D
Snutten

2014-08-13 | 07:40:58
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback