Dejtande

Jag hade en sjuk dröm i natt. Berättade för alla mina kompisar och min familj att vi försökte skaffa barn. Sedan postade jag en massa bilder på mig på bloggen. Jag tyckte inte att det var modigt att skriva utan att berätta vem jag är. Så jag la upp en MASSA bilder och information på vem jag var. Och ni uppskattade det jättemycket. Haha. Det skulle vara något! 
 
R och jag skulle på "dejt" igår. Vad vi gjorde? Jo, vi satte oss i bilen. Akte sedan runt lite och tog ut pengar från bankomaten. Kom hem och lade oss. Jag var så sur för det var första gången på evigheter som vi gick ut för att käka eller gå på bio. Och så kom vi hem utan att ha gjort någonting alls. R lovade att vi skulle ut idag istället... Men nu kommer hans bror över. Får se vad som händer. Känner för att sura så det ser lovande ut. Hehe. 
 
Kanske är vi bara över dejtingsperioden. Sex år tillsammans is all it takes. 

Kommentarer
Lin säger:

Ja, det hade uppskattats megamycket!! Kom igen! Jag har ju "kommit ut", så nu är det din tur tycker jag ;) varför blev det ingen dejt då?? Bara att ta nya tag! :)

2013-09-28 | 23:01:26
Mandy säger:

Jag tycker att ni ska dejta på:-) Jag tror alla par behöver det emellanåt oavsett hur länge man har varit tillsammans:-)

2013-09-28 | 23:53:13
Bloggadress: http://mandyinmakeup.blogg.se
Malin säger:

Hej jag ville bara säga att även om jag inte känner dig så tänker jag på dig/er mycket. Jag hoppas ni tar hand om varandra och tillåter er att vara ledsna. Stärkande tankar och kramar skickas här ifrån!

Svar: Tack! Så himla fint att läsa! <3
Snutten

2013-10-02 | 14:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback