Cykeldag 24

Igår var jag inte hemma på hela dagen, så jag hann inte blogga. I morse kändes det så tufft. Att inte vara gravid, alltså. Nu när vi håller på att renovera pratar vi mycket om baby-kammaren och hur sängen ska stå. Vilka rum som är för barnen (plural!) och det blev bara för jobbigt... Jag bara suckar ut min hopplöshet. Igår skrek jag rakt ut... "jag vill ha baaaarn". R blev glad såklart för jag brukar inte uttrycka det så ofta. Sedan svarade han att han hade tänkt på hur gammalt vårt barn skulle ha varit om jag inte fått missfall. 
 
Jag svarade skrattandes att han eller hon inte ens skulle vara född ännu. Jag skulle varit i sjunde månaden och fött runt den 22a november. Om jag inte är gravid runt den tiden vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Kommentarer
Lin säger:

Så tänkte jag med.. Gällande vårt missfall alltså. Jag skulle varitberäknad att föda den 4e oktober tror jag och när den dagen kom så var jag så nere... Vad jag inte visste då, var att jag faktiskt var gravid!! Det positiva gravtestet kom ju några dagar senare :) jag hoppas SÅ att det tagit sig för er denna månad!! Kramar!

Svar: Jag hoppas det med! Och du om någon förtjänade det där plusset! Kram!
Snutten

2013-09-15 | 16:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback