Arkivläsning

Tänkte göra en liten sammanfattning på mina symtom. Jag saknar "the good old days", då jag brukade analysera galet vilt. Göra en massa listor på mina symtom. Vara alldeles för överspelt av bröstvärken... Och hur jag brukade updatera om allt detta i tre separata inlägg VARJE DAG.
 
Vad hände? Det blev nog uttjatande. Eller så har jag tappat gnistan. Hur som helst. Här är en sådan lista i sann Snutten-anda! 
 
  • Denna gång har jag inte upplevt någon torrperiod som jag hade senaste gången jag var gravid. Det har varit mycket vita flytningar. Lite konstiga. Kan inte beskriva det riktigt, men det var... inte normalt för mig.
 
  • Jag är så trött, hela tiden. Men jag tror att det kan bero mer på höstens mörker än en graviditet. Gah, vad svårt det är att inte dricka kaffe. 
 
  • Mina bröst värker på sidorna. Behöver dock inte vara pga en graviditet. Går tillbaka i arkivet för att kolla hur det var förra gången. Tydligen hade jag ont på sidorna då också. Men det blev mer ju närmre man kom BIM.
 
 
Sju dagar kvar! Hur ska tiden gååå? Jag orkar inte. Jag orkar helt ärligt talat INTE. Det känns mysigt att gå tillbaka i arkivet och läsa om hur lycklig jag var. Över det helt... obegripliga, positiva testet. Det var o-troligt! Jag vill känna så igen snart! 
 
 

Kommentarer
Hanna säger:

Nu har jag genomlidit mina 2 veckor!Har tyvärr inget tips hur du ska få tiden att gå :(.Detta har varit dom två längsta veckorna sen vi började försöka!Men nu är dom förbi :).Så tiden går även om den gör det sjuuukt långsamt :).Jag har också ont på sidorna av brösten..Vet ej varför.Har bara negativa test.Mensen ska komma ikväll om jag har rätt,vilket jag brukar ha..
Kram på dig!

Svar: Håll ut! Hoppas att den håller sig borta! Visst går det så otroligt segt? :( Kramar!
Snutten

2013-09-16 | 09:04:25
Bloggadress: http://nattstad.se/linnea83
Lin säger:

Det är ju bara att försöka uthärda tyvärr... Kommer du försöka vänta till BIM med att testa? Btw, jag drömde inatt att jag var på genomresa genom Belgien och att vi tog en fika! Haha, knäppt! :)

Svar: Aååååååååh... Det har jag drömt om också! Fast dagdrömt. Skulle vara så mysigt! Vad sägs om en genomresa då? ;) Kram!
Snutten

2013-09-16 | 11:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback