ÄL!

Wow, när jag skrev förra inlägget trodde jag inte att jag faktiskt skulle få ett ordentligt streck. Men det fick jag. Liiiite svagare än kontroll-strecket. Men jag skulle faktiskt tolka detta som positivt. Såklart ska ni hjälpa mig tolka. Men min webcam är skitdålig, min mobil är på lagning, och jag har ingen annan kamera hemma för tillfället. När R kommer hem snor jag hans kamera, så får ni se strecket.
 
Nu är det så att ägglossningen sker inom 24-48 timmar, eller hur var det nu? 

Kommentarer
Malin säger:

Halloj! Precis, när det är positivt är det inom 24-48 h så kör hårt ;) jag körde med äl-test i 4 månader men hände inte ett skit. Sen vid förra cykeln gav jag upp på äl-testen (och allt annat kändes det som), gick bara på känslan i magen, hade skitstark känning i ena äggstocken. Så nu är jag gravid! (vågar knappt säga något och jag vet själv hur hemskt det är att höra att det fungerar för alla andra men jag tyckte det var skönt att höra att det gått för någon som försökt länge, vi hade strax försökt ett år) jag hänger självklart kvar här och följer er resa! Kramar, nu jävlar tar det sig för er!!!!!

Svar: åååååååååh, vad glad jag blir för din skull! GRATTIS! Hur reagerade din partner? :D Och jag tycker också det är skönt att höra när någon lyckats efter lång tid! Kram på dig!
Snutten

2013-09-06 | 20:36:48
Lin säger:

Yay!! Nu blir det åka av!! ;)

2013-09-06 | 22:03:11
Malin säger:

Han blev superglad :D svårt att fatta för oss båda, jag trodde verkligen inte att det skulle gå :p
Grymt med ditt positiva test!!! Känns som man är halvvägs där då! ;) lycka till nu

2013-09-07 | 08:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback