v4+5

Fick missfall v4+4 förra gången men jag har tagit mig förbi gårdagen. Känns ju väldigt skönt att ha den tiden bakom mig. Tänkte skriva lite om symtomen jag har:
 
  • Hunger. Jag är sååå hungrig, typ hela tiden. Jag tyckte att det var konstigt, men det brukar bli så innan mens också. 
  • Ont i brösten. På sidorna som vanligt.
  • Trötthet. Men det är också svårt att känna av...
  • Kissnödighet.
Ville gärna ha tydligare symtom, som t ex ömma bröstvårtor eller illamående. Men det kommer väl hoppas jag. Just nu är bröstvårtorna som vanligt... vilket är jättekonstigt, för jag har alltid fått ömma bröstvårtor vid graviditet. Jag hade liksom väntat mig det, och när det var som vanligt uteslöt jag en graviditet. Visst är det konstigt hur annorlunda det kan vara från graviditet till graviditet?
 
Har inte känt av mensvärken heller. Det är också ovanligt. Nu ska jag ringa gyn och får se vad hon tycker.

Kommentarer
Marielle säger:

Vid min första graviditet var de tidigaste symtomen kissnödighet. Extrem sådan. Jag fick också väldigt mycket finnar i pannan. Det slutade med mf.

Graviditet nummer två var mitt enda symtom trötthet. Inget var lika som vid den tidigare graviditeten. Och när jag tog gravtestet var jag övertygad om att det skulle vara negativt eftersom jag inte kände de symtom jag gjorde gången innan. Men tvärtom, solklart plus på det testet.

Olika symtom behöver alltså inte vara något negativt :)

Svar: Så skönt att läsa! Tack <3
Snutten

2013-10-29 | 11:52:36
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/alskadeunge
Martina säger:

Och nu kan smygläsaren inte hålla sig ifrån att kommentera längre ;) Just att det känns olika är för mig ett tecken på att den här gången kommer det gå vägen. Vi fick också missfall innan vi fick vår efterlängtade pojke, men när jag vart gravid med honom så var alla symptomen helt annorlunda. Så jag tror på det här! Och om inte du vågar tro, så gör jag det åt dig...

Svar: Aååh, vad glad jag blir att du kommenterar! :D Tack! Även jag tar mina symtom som ett positivt tecken. Jag är hoppfull. Kram!
Snutten

2013-10-29 | 11:53:22
Lina säger:

Äntligen en rubrik som jag ville se! :D
Och att symtomen inte varit desamma som tidigare kanske bara är bra? :)
Detta KOMMER gå vägen!! Tänk på min syrra: två missfall på kort tid och är nu gravid igen o i v 25-ish :D

Kramar!!

Svar: Tack, söt! <3 Kram!
Snutten

2013-10-29 | 13:26:35
Bloggadress: http://babybake.blogg.se/
Mallan säger:

Grattis till graviditeten! Ni kan alltså bli gravida, stort grattis så skönt måste det kännas!
Sen tycker jag att du inte ska läsa för mycket på sidor om att behålla bebis, så mycket kan vi inte göra åt - lev som vanligt. Drick kaffe, sova på magen, träna hårt osv. Fråga annars alltid din barnmorska om något du undrar över. Google-mani hade jag också och det var inte sunt... men lättare sagt än gjort....

Kram!

Svar: Smarta ord. Jag ska försöka tänka på det, jag är ganska lugn denna gång... Men det är lite extra oroligt i början. Ska verkligen försöka leva som vanligt. Och ja, det är verkligen skönt att veta att vi KAN bli gravida. :) Det är det jag lever på för tillfället. Kram!
Snutten

2013-10-29 | 13:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback