Update

Hej, allihopa! 
 
Sorry för skitig uppdatering. Har inte suttit vid datorn på tre dagar! Har haft volleybollträning typ hela helgen. Spelade rätt dåligt i lördags, men igår gick det mycket bättre. Nu har jag såå mycket bättre kontroll på mina smashar. Längtar till att spöa skiten ur Frankrike, hehe. 
 
Igår var vi även på bröllop och kom hem skitsent. Jag hade på mig en underbar rosa klänning. Har haft den hängades i garderoben i mer än tre år och har aldrig använt den, men nu var det dags. Kan slänga in en bild på den lite senare om jag hinner. Känner att det är alldeles för få bilder på bloggen. Tyvärr har jag noll motivation för att förändra det. 
 
Snart närmar jag mig ÄL också. Skiter i testen denna månad. Vi chillar lite just nu. Jag orkar inte med min galenskap riktigt ännu. Det får vänta ett tag till. Ibland känner jag mig så pessimistisk. Ibland känns det som att vi aldrig kommer att få barn... 
 
:(

Kommentarer
Lin säger:

Kram på dig, fina du! Ni KOMMER få barn en dag! Och tro det eller ej, men då kommer denna längtan, oro och sorg kännas så avlägsen! Vet inte om det tröstar, men två missfall är inget ovanligt och inget konstigt! Min mor, som fått tre friska barn, hade ett missfall innan varje barn.. Ta sen tid du/ni behöver för att återhämta dig och sen är det "bara" på't igen!

2013-10-07 | 18:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback