Magbild v6+6

Här kommer magbilderna från igår. Lite mulligare har jag ju blivit. Tror inte det beror på bebis, utan också på att jag blivit ganska oaktiv sedan mitt pluss. Slutade spela volleyboll och träna i övrigt. Nu är det bara långpromenader som gäller, men de har det varit lite sisådär med. Ska börja med yoga, så att kroppen hinner bli stark till förlossning.

Ursäkta den kassa kvalitén. Ska be R fota nästa gång. 
 
 
 
 

Kommentarer
Julia säger:

Hejsan! Grattis till din graviditet. Har följt dig från och till i ett par månader nu och blev så glad när jag såg att du var gravid igen :) det är du såå värd.
Jag ville bara säga att jag har hört från många håll att det inte är bra att göra vul så tidigt i graviditeten när man har "lätt" för att få mf :/(låter ju så fel) då det kan trigga igång ännu ett. Man ska helst vänta till vecka 17-18. Här i sverige säger dom det iaf. Vill inte skrämma dig men det kan vara bra att veta kanske.
Jag hoppas innerligt att det ska gå vägen för dig den här gången och jag håller alla tummar och tår! :) kram.
Mvh Julia

Svar: Nog blir jag skrämd. Det är ju inte det man vill höra innan man ska på vul. Men jag tror att det kommer att gå bra ändå. Läkaren går ju inte långt in med staven... och så har jag ju haft sex också. Och inte blödde jag efter det. Tror inte heller att min läkare skulle utföra ett vul om hon trodde att det skulle leda till mf.
Tack för gratulationer och lyckönskningar! Kram!
Snutten

2013-11-14 | 16:31:07
Malin säger:

Åååå så härligt med morgondagen :D :D vi gjorde ett vul i vecka 7+0 (kommer inte ihåg när ni gjorde vul i din första grav) det vi såg var en suddig räka med något som rörde sig i mitten. Egentligen ganska obetydligt, skulle kunna vara vad som helst om man inte visste vad man tittade på, men oj så skönt att veta att det är något där inne! Jag får fortfarande övertala mig själv att jag är gravid (i v 16) kan inte förstå det. Går igenom allt som tyder på en graviditet i mitt huvud några gånger om dagen. Så abstrakt och overkligt. Tror ändå att det gör sjukt mycket att få se den lille räkan! All lycka till er imorgon, kramar!!

Ps stilig mage, Om några veckor kommer den vara ännu stiligare!!! :D

Svar: Grattis, ååh, vecka 16! Vad långt, haha! Jag hade vul 7+3 första gången, och det var samma då. En liten, liten räka med ett flickrande hjärta! Så speciellt och unikt... Tack för de fina lyckönskningarna. <3 Stor kram!
Snutten

2013-11-14 | 19:21:01
amanda säger:

Oroa dig nu inte för missfall! har aldrig hört att de kan famkalla missfall! Alla som gör ivf gör tidiga ul och många av dom har svårt att behålla barn så det där tror jag inte ett ögonblick på! Läkaren skulle dessutom avråda dig till det i såna fall! Jag gjorde i v5,8 och 12 och fick en fin pojk sen gjorde jag så där 15 till utan att de blev något fel på honom! Vilken tid har du i morgon? Kommer gå jätte bra <3<3

2013-11-14 | 20:17:49
Bloggadress: http://mammatillz.blogg.se
Lin säger:

Så spännande! :) vi gjorde oxå vul i v 8. Och nej, ett vul kan inte orsaka missfall....
Räknar med en blogguppdatering så snart du har möjlighet efter vul:et! Vi vill ju se en bild på er fina räka! ;)

2013-11-14 | 21:48:42
bambino.blogg.se säger:

Lycka till idag! Radera onödiga kommentarer. Sånt skit suger energi. Finns absolut ingen sanning i det. Massor med lycka till kramar idag!

2013-11-15 | 07:02:12
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/
Jenny säger:

Lycka till idag! Det kan inte Orsaka missfall att göra ett tidigt vul. Jag frågade min gynekolog förra gången jag träffade henne och hon sa att det inte kunde göra det, hon jobbar dessutom på ett fertilitetscenter. Njut :)

2013-11-15 | 07:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback