Bajs.

Jag drömde att det blivit ett tredje missfall. Fick reda på det på vul:et. Och gynekologen sa att "jag vet att detta är något du inte vill se". De kunde inte hitta något foster, och jag grät jättemycket. Jobbigt att vakna upp efter detta. Jag vill bara spola fram tiden. Det känns som att vi ALDRIG kommer ha barn ibland... Jag vet att jag ÄR gravid, så jag borde inte tänka så. Kanske har jag inte ens rätten till det. Men det är så det känns. Det känns så otroligt långt bort... 
 

Kommentarer
Michelle säger:

Jag förstår din oro. Verkligen. Men för att be dig göra det omöjliga, sluta oroa dig. ;)

Det här vul:et förklarar ju ALLT. Det svaga strecket i början. Hur det digitala 2-3 veckor gamla bebisen när du trodde det skulle stå 3+. Om jag får säga det själv, det låter som att det är precis som det ska.

Du hade ett missfall månaden innan det här plusset. Att ägglossningen kan ha kommit en vecka senare låter också fullkomligt normalt.
Jag vet att det låter som att jag är 100 år gammal (vilket jag nästan är, jag är 28) men när jag fick mitt missfall i vecka 12 och väntade på första vul:et på nästan graviditet så började jag virka. Att bara tänka på det istället för att räkna timmarna tills dess att vul:et är, är ganska värt.

Jag kan inte lova att allt är bra. För jag vet inte. Men jag tror på den här graviditeten. Du är gravid idag.

Svar: <3Din kommentar betyder allt för mig. Du har helt rätt! Det förklarar allting faktiskt. Och jag väljer också att tro på den här graviditeten. Men efter den där drömmen föll jag bara tillbaka in i negativiteten. Men din kommentar har VERKLIGEN lugnat ner mig, och det är en stor tröst! Stor kram!
Snutten

2013-11-16 | 10:57:44
bambino.blogg.se säger:

Lyssna på Michelle, allt make sence!

2013-11-16 | 11:47:45
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback