Cykeldag 20

Denna månad ska jag defintivt försöka låta bli att testa. Ska nog låta det gå minst fem dagar efter BIM i alla fall. Dels för att jag har varit sjuk, och det gör alltid att min mens blir ett par dagar sen. Jag har ändå varit ganska ordentligt sjuk i drygt fem dagar även om jag inte haft feber. Jag hoppas att det inte påverkar men för att vara på den säkra sidan vill jag inte testa för tidigt. 
 
Sedan också för att jag bara har ett grav-test kvar. Trodde att jag hade två men jag hittade bara ett. Vill inte gärna slösa bort den. Det betyder att det kanske är sjutton dagar kvar tills jag får reda på om jag är gravid eller inte... Tidigare om mensen kommer. Men jag tror att jag börjar få lite koll på mensen. Trodde förut att det skulle vara ett stort tecken om mensvärken började långt innan jag egentligen skulle ha mens. Men så är det alltså inte...
 
Jaja, det är bara att vänta och se. Och ha sex regelbundet. Vilket vi har haft hittills i alla fall!
 
Idag ska jag snygga till mig har jag bestämt. Det blir en liten spa-dag. Det behöver jag. Vi hörs när jag känner mig ensam! 

Kommentarer
Lin säger:

Ja, sexa på så behöver du iaf inte lägga energi på att tänka att ni kanske missa ÄL. Men om du nu brukar få oregelbunden mens när du är sjuk så kanske inte du ägglossat som du ska denna månaden heller? Hoppas det inte rubbats, men ligg hellre en gång för mycket än för lite! ;)

Svar: Eller hur! Det är ju kul att ligga också! Men faktiskt så tror jag att min kropp hoppat över ÄL denna gång. Jag har inte haft ÄL-flytningar och inga tydligare tecken... Synd.
Snutten

2013-03-03 | 17:23:57
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Lin säger:

Tråkigt... men vi hoppas ju på det bästa, eller hur?! :)

2013-03-04 | 16:42:57
Bloggadress: http://babybake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback