Bättre

Ville bara säga tack till alla de som väljer att lämna en liten kommentar för att stärka mitt väldigt låga jag just nu. Det är helt jävla skitkonstigt att en liten kommentar kan göra att dagen helt vänder! Har inte känt igen mig på ett tag. Har inte varit glad. Kan ju dock bero på att jag snorar ner allt och alla i min omgivning just nu. 
 
Men nu känns det faktiskt bättre... Faktum är... att jag hade storgråtit i min ensamhet uppe i mitt rum. (Jag har INGEN aning om varför egentligen, det har bara varit en jävla dålig dag.) Sedan hade jag samlat mig och var på väg ner. Gick ner för de första delen av trapporna och såg ut genom fönstret som vetter ut mot vår balkong. Det var en liten vattenpöl på ett av borden. Jag stannar upp när en liten fågel tittar runt och sedan slänger sig in i pölen för att bada. Det var så otroligt fint. Jag stod och tittade på fågeln i minst fem minuter. Och tårarna kom tillbaka. (Jag har fortfarande ingen aning om varför.)
 

Det var bara så otroligt fint. Och sen mindes jag att man faktiskt får ta och stanna upp... Och faktiskt vara glad för det man har i livet. Inte är det alla som har en balkong med ett bord med en badande fågel. Sedan får man vara jätteledsen och deppig också. Bara man tar sig ur det.
 
Jag tror nog att jag ryckt mig ur det nu. Jag hoppas det i alla fall. 
 

Kommentarer
Lin säger:

Kram på're!

2013-03-07 | 11:32:25
Bloggadress: http://babybake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback