13 Mars

Godmorgon! Mina bröstvårtor är fortfarande jätteömma. De är också jättehårda. Vad händer?! Igår natt innan jag skulle sova (men absolut inte kunde) var jag rätt säker på att jag var gravid. Men tillsammans med gryningen slog även realiteten in... jag får inte vara sådär positiv. Tänk om det slår fel, och då är jag ledsen för det. Ibland är jag till och med rädd för att skriva ner symtom i bloggen. Jag tänkte över det här med bröstvårtorna en gång extra till exempel. Men varför? 
 
Bloggen SKA ju vara ett sätt att dokumentera allt. Jag vet inte om de är hårda och ömma för att jag är gravid eller för att jag ska ha mens. Det jag vet är att jag måste skriva ner det. Det är det den här bloggen är för! Det här symtomet har i alla fall byggt upp lite extra hopp hos mig. Och det känns lite konstigt att gå efter ett enda litet symtom...
 
Förutom detta så är jag ju kissnödig! Men det har jag varit i tidigare cyklar också. Det som är nytt är att jag vaknar upp tidigare än jag ska och känner att jag måste gå på toa, men jag är rätt lat så jag håller mig ändå en timma till.  Och sen har jag lite mensvärk, såklart. Ibland.
 
Just det! Glömde skriva att jag är jättehungrig jätteofta. Men jag brukar faktiskt bli det också när jag närmar mig mens. Sedan faller aptiten under mensveckan. 
 
Blir lite imponerad av hur bra jag lärt känna min kropp! Hurra! 

Kommentarer
Anna säger:

Håller tummarna!

2013-03-13 | 09:47:02
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback