12 dagar kvar

Då börjar nedräkningen! Insåg att det är tolv dagar kvar till BIM. 24 Juni borde den komma. 26 Juni ska vi åka till London på ett bröllop. Så om jag inte får min mens på BIM så får jag väl testa dagen vi åker iväg ... Just nu känns det inte så farligt att vänta lite extra. Men vi får väl se..! 
 
Har inte så höga förhoppningar, även om jag vet att det är lättare att bli gravid efter missfall. Men förväntningarna brukar öka drastiskt ju närmre man kommer BIM. Får se hur det känns om tolv dagar :) Hoppas att jag får ordentliga symtom denna gång. Nu har jag lite att gå efter också! Ett av mina allra första symtom var ju de känsliga, och otroligt hårda bröstvårtorna. Så jag ska hålla utkik efter de lite extra! 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Iiiih vad spännande! Hoppas du blir gravid på en gång!
Kul med bröllop!

Svar: Det ska bli skiiitkul!
Snutten

2013-06-12 | 16:31:43
Jennie Stensson säger:

Jag gjorde som du och blev gravid direkt efter missfall och fick då missfall igen, enl. Läkarna är det lättare att få mf efter ett annat missfall

Svar: Oj! Jag trodde att det var mindre risk för ett missfall om redan genomgått en... :O Är det bättre att vänta med försökandet då?
Snutten

2013-06-12 | 19:51:19
Bloggadress: http://langtanefterenliten.blogg.se/
Lin säger:

Nej, det är inte lättare att få mf direkt efter ett mf... Men man nödvärnets ut hen mens för att återhämta sig innan man försöker igen, och det har du ju gjort! Heja, heja!! Tänk på att gravsymtomen kan skilja sig totalt mellan de olika graviditeterna! Det gjorde det för mig. Kram!

Svar: Vad skönt att höra!
Så sant! Gravsymtomen KAN ju skilja sig! Det hade jag helt glömt bort!
Snutten

2013-06-13 | 07:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback