11 Juni

Här sitter jag med en kopp kaffe igen. Har gått från 1 kopp om dagen till det dubbla. Det beror på vår nya bryggmaskin (och lite också för att jag älskar kaffe). Men nu tänker jag att detta antagligen påverkar min fertilitet och helst borde jag lägga av med kaffet helt.. Det är så surt att behöva gå runt med dessa tankar jämt och ständigt. Nog för att jag slipper tänka på alkoholen, men det lilla som blir kvar då? Tänka att man inte ska stressa sig, inte dricka för mycket kaffe, inte resa sig upp efter samlag (även om det inte hjälper någonting). Men det är den bubbla man lever i som en barnplanerande hormonstinn galen kvinna.
 
Mår i alla fall väldigt bra i kroppen. Jag har varit otroligt duktig med träning. Jag suger dock på att äta nyttigt även om det blivit mycket bättre jämfört med tidigare. Så jag antar att resultatet av träningen inte kommit lika snabbt som om jag hade ätit nyttigt också. Det är så jävla svårt... speciellt nu när chipspåsen kallar på mig. Äh. Jag ska strax bege mig ut för att jogga. Får hålla ut tills R tagit sig hem för att försöka få stopp på min chipsätar-färdighet. 
 
Har även varit duktig med att ta folsyran! Nu börjar jag komma in i mina planerings-rutiner igen. Så skönt! Här ska bakas barn! 
 

Kommentarer
Anna säger:

Koffeinet behöver du inte tänka på.. Båda gångerna innan jag blev gravid drack jag nog 4 koppar om dagen plus ibland speciella sportdrycket med hög koffeinnivå.... Vem vet, kanske koffeinet sätter spurt på processen... La dock av när väl var gravid :)

Svar: Vad skönt att höra! :D
Snutten

2013-06-11 | 20:56:30
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se
Puma säger:

Ja det är så väldigt mkt man ska tänka på när man vill bli gravid. Kan nästan bli för stressigt. Men det är ju svårt att inte tänka på det. Jag tror på att leva någorlunda som vanligt är bäst. Då blir det minst stresspåslag i kroppen. Kramar

Svar: Det där stämmer nog. Ska försöka "leva som vanligt" och inte tänka allt för mycket på det här. Stor kram!
Snutten

2013-06-12 | 12:39:57
Bloggadress: http://drommenom.blogspot.se/?m=1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback