9 Februari

Idag har jag och R spenderat dagen i massa olika möbelaffärer. Och hela dagen har jag haft en ordentlig mensvärk. Det känns verkligen som att den är på gång nu. Satans jävla skit. Nämnde det för R som blev lite besviken. Bättre att han blir positivt överraskad sedan OM det blir ett plus. Jag SKA testa på torsdag om inte mensen kommer... Jag hoppas att den kommer innan dess om den nu ska komma.
 
 
Tycker dock att det är lite konstigt att jag har så märkbar värk rätt långt innan BIM. Antingen är det mens på gång eller kan jag fortfarande hoppas på att det istället är en växande livmoder?
 

Kommentarer
Lin säger:

Ahh, den olidliga väntan... Och förresten, så hade jag ju mensvärk innan bim och det blev ju definitivt ingen mens... ;) när tror du att du har bim?

Svar: Jag har BIM på torsdag! Jag hoppas att det blir som det var med dig, men jag har haft mensvärk långt innan mens tidigare. Tror att det blir svårt att spekulera kring denna värk.
Snutten

2013-02-10 | 06:54:56
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Anna säger:

Jag gick in och kollade min gamla mens app... Jag hade också molvärk en vecka innan bim och nu 6 månader efter fortfarande ingen mens... ;) håller tummarna för dig!

Svar: Aååh, tack för tummarna! Jag vill hoppas men blir bara så osäker för att jag haft mensvärk långt innan mens tidigare också!
Snutten

2013-02-10 | 08:55:43
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback