VECKA 13

Välkommen vecka 13! Aah, så härligt! Varje dag framåt är ju speciell, men finns ändå en speciell känsla. Ni vet när man INSER att man gått in i en ny vecka. Idag kom jag på det runt kl 12. Just det, jag går ju in i vecka 13! :D
 

Detta firas med magbild. Har jag blivit något större? Jag tycker nästan att den blivit mindre... 
 


Kommentarer
Lena säger:

GRATTIS till vecka 13! och vilken fin mage du har, den kan du va stolt över! kommer du berätta att du är gravid nu eller väntar du till ultraljud?

Svar: Närmaste familjen vet redan att jag är gravid. Jag hade tänkt att vänta till att folk börjar fråga. Till magen blir så stor att det blir tydligt liksom. Men de som frågar får oftast veta redan nu. Helst ville jag ju vänta ut vecka 12, eller till ultraljudet. Men det gick inte! :)
Snutten

2013-12-26 | 19:32:22
Lin säger:

Yay, ny vecka!! :D och bulan är klart större än förra fotot! FIN! :)

Svar: TACK! <3
Snutten

2013-12-26 | 21:28:41
simone säger:

åh, kan du inte lägga upp en ny magbild varje ny vecka? är så spännande att se hur det växer! :) och även om du inte ser så stor skillnad nu så kommer du se det sen när du kan följa dig själv vecka för vecka!

Svar: Absolut kan jag göra det! Tyckte inte att det hände så mycket i början så jag sket i det, men jo. Ska dra tummen ur arslet och faktiskt fota varje vecka! Kram!
Snutten

2013-12-26 | 23:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback