Sju

Endast sju dagar kvar till BIM. Kanske mindre! Inga symtom förutom att brösten fortsätter att värka. Är det för tidigt att testa? *nyfiken* ååååh, sitter och youtubar tjejer som fått positiva test och jag vill ocksååå! Jag undrar hur det kommer att kännas att få det där plusset igen. Kommer jag att vara lika glad som förra gången, eller kommer det bara att vara en orolig tid fram till vecka 12?
 
Det har varit ett par hektiska dagar, och fler kommer det att bli. Renoveringen här hemma är i full gång och snart kommer även mina syskon hit för att hälsa på. Dagen de åker har jag BIM, så jag hoppas ändå att jag kan hålla mig från att testa tills dess. Har inte haft någon lust att blogga. Känns så uttjatande att skriva om samma sak hela tiden.
 
Faktum är att de första tre månaderna, efter att man tagit beslutet om att skaffa barn, är väldigt, väldigt spännande och magiska. Tiden därefter är bara bajsig. Den där magin tar slut och man lever endast på hoppet.. tyvärr. Nu vill jag att magin ska börja igen. Sju dagar kvar. Sju dagar. Sju.

Kommentarer
Lin säger:

Oh, värkande bröst! Hoppas, hoppas, hoppas.... Skönt att du har annat runtomkring de närmaste dagarna så du kanske blir lite distraherad.. Dagarna innan BIM är ju sådär härligt jobbiga annars..

Svar: Verkligen skönt! :D Kram!
Snutten

2013-08-18 | 14:49:16
Sara säger:

Tittar in här då och då och håller tummarna allt vad jag kan!
Har inget vettigt att komma med. Och tänker nog inte skriva att jag förstår heller...för oss tog det 1.5 år. Men inte aktivt försökande...mer, inte försökande att INTE bli med barn. Om du fattar?;) har också det värdelösare tipset som finns, att sluta försöka. Hatade att höra det! Jag gav upp, skitless på allt. Vi hamnade i några stressande månader och när det inte alls passade. Då jävlar vart det. Låter otacksam, men så var det;)
Tänker fortsätta att titta in här. Och hålla tummarna. Ta ett djupt djuuuupt andetag när det blir som pissigast.
Lägger in min bloggadress på mailraden om du vill kika in hos för tillfälligt knäppa jag! Kram

Svar: Hittar ingen bloggadress! Skriv in den igen! Vill gärna titta in! Jag ska försöka släppa det snart. Jävligt svårt bara. Kram!
Snutten

2013-08-18 | 21:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback