Promenad och tålamod

Det blev ett negativt på dagens test. Suck. Jag hoppas att inte ägglossningen uteblev. Fast jag hade ju äl-smärtor så jag hoppas att jag bara testade lite för sent. Tänkte faktiskt inte testa något mer med stickorna förrän nästa månad. Men förhoppningsvis slipper jag det för här ska det minsann bli plus! Eller hur, tjejer?
 
Har precis kommit hem från långpromenaden. Släpade med R... att jag aldrig lär mig. Han blir ju så fullständigt irriterande efter bara en kvart, men vi klarade oss tillbaka med en gnutta kvar av tålamodet. Hehe. Nu är det snart läggdags. Och jag är nöjd med dagen. Känns ändå som att jag kommit någon vart i livet. Nu saknas bara det där andra viktiga. 

Kommentarer
ida säger:

De är klart att plusset måste komma :) jag har bim idag men inget pluss än o ingen mens o drömde faktiskt att min fästman sa att jag va gravid ;) men de lär ju visa sig :) tror faktiskt att min mens är på G :( men håller alla tummar o tår för dig :D

Svar: Let me know how it goes! :) Kram!
Snutten

2013-08-14 | 08:38:06
jenny säger:

Fick också ett negativt test idag :( Mensen verkar komma också även fast den fortfarande är 3 dagar tidig. Hoppas bara att det inte är något som är fel! Håller tummarna för att det blir din månad!

Svar: Fan då... :( Hade verkligen hoppats på ett plus för dig... men det är ju inte försent ännu! :)
Snutten

2013-08-14 | 11:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback