BIM-6

Fan. Jag hade tänkt att grav-testa i morse (för jag var typ jättesäker på att var gravid igår) men jag råkade glömma. Alltid skitkissnödig på morgonen så jag hinner liksom inte heller. Jag börjar kanske ana lite bröstvårte-känslighet (jag borde sluta uppfinna nya ord någon dag snart innan svenskan blir helt förstörd (och även sluta med de långa paranteserna)). Det är ännu svårt att säga. Ibland tycker jag att de står ut mer än vanligt. Och är mer känsliga än vanligt. Svårt att säga om det kanske är hjärnan som spelar mig ett spratt. Brösten gör ganska ont fortfarande. Och jag hade liiiiiite mensvärk igår. Som vanligt precis en vecka innan BIM. 
 
Kanske testar imorgon istället. Måste göra mig av med ett par gravstickor i alla fall. ;) Hur mår ni? 

Kommentarer
ida säger:

Själv kom mensen som vanligt :/ hoppas de går bättre för dig :)

Svar: Aaargh, vad ledsen jag blir... :( Vilket försök ligger ni på?
Snutten

2013-08-19 | 11:23:55
Jenny säger:

Men om det är en vecka kvar till mens finns det ju knappast en chans att du testar positivt även om du skulle vara gravid. Är det inte bättre att vänta några dagar så att du inte blir besviken i onödan? Nu kommer ju syskonen snart också så då blir det säkert lättare att hålla sig!

Svar: Jo, sant. Men jag tänkte att ägglossningen ändå skedde för 10/11 dagar sedan, och det tar ju ungefär bara 6 dagar för ägget att fästa. Och så är det så jäkla många som testar plus BIM-122 dagar... typ.
Snutten

2013-08-19 | 15:29:25
ida säger:

De blir 13e den här månaden :( men har lagt undan alla mina tester så nu får de bli när de blir o hoppas på att jag kan släppa de bara :p inte så lätt dock :(

2013-08-19 | 15:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback