Update

Hejsan! Allt är bra i magen tydligen! Bebis har växt till hela 16.5 mm. Och jag såg hjärtat slå. Till skillnad från alla andra så sa min gynekolog att det inte var normalt att blöda under graviditeten, även tidig graviditet. Men att det vi såg på skärmen var normalt, och det var det vi skulle gå efter. Det var skönt att höra, även om jag fortfarande kan vara orolig. Hon sa att jag skulle vara lugn och vänta till nästa kontroll. Det är den 8 maj. Ska försöka vara lugn. 
 
Mitt illamående har blivit värre, yaaaaaay! Jag är helt sjukt trött. Ska fortfarande laga middag, hur nu det ska gå till väga...

Fick en ny bild med mig. Känns skönt att veta att det fortfarande finns hopp trots att jag blött så mycket. Nu hoppas jag att det slutar helt - eller åtminstone inte ökar. 

Kommentarer
Amanda säger:

Skönt att höra :D

2013-04-12 | 16:42:12
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/duarmindrom/
Alexandra säger:

Väldigt skönt att höra att allt var bra! Fick du veta något om varför du blöder?

Svar: Nä, hon sa att det var svårt att säga, men att det kan bero på hinnorna. Hon såg inte något samlat blod i livmodern i alla fall.
Snutten

2013-04-12 | 17:44:52
Bloggadress: http://dahlgrenaa.wordpress.com/
Anna säger:

åhhhh vad skönt!!! jag har varit så orolig för din skull. Har nämligen själv varit med om ett missfall och det inte något jag önskar någon!
hjärtat slår på den lilla och det måste ju kännas underbart!!

Svar: Verkligen! Det känns otroligt att fortfarande vara gravid! Vad tråkigt med missfall.. blir så glad av att se din lilla mage på din blogg! :) Kram!
Snutten

2013-04-12 | 18:11:14
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se
Lin säger:

Underbart!! :D
Så härligt!! Hoppas du kan slappna av lite och att blödningarna upphör helt. Kram!

2013-04-12 | 18:33:12
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Sussi säger:

Guud så skönt att det såg bra ut! Puh! =) Kramar.

2013-04-12 | 20:54:57
Bloggadress: http://www.tussilulls.blogg.se
Malin säger:

Så skönt att höra att allt är bra där inne och med dig! Måste vara så påfrestande att ständigt ha den stressen, hoppas verkligen att blödningarna slutar snart så att du vågar njuta och glädjas på riktigt snart! En oro har blivit utbytt mot en annan, hoppas den snart blir utbytt mot ren och skär lycka!

2013-04-12 | 21:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback