Hemsk, hemsk natt

Jag har alltid ont i magen på kvällen. Oftast är det inte så farligt. Antar alltid att det är livmodern som växer. Somnade runt kl 22. Vaknar alltid runt 02/03 på natten. I natt var inget undantag. Kände mig kissnödig och hade mensvärk. Gick upp från sängen och inte ens halvvägs till toaletten rinner det ut från bindan och längs mitt ena innerlår. Ursäkta detaljer, men ni får hoppa över detta inlägg ni som är lite känsliga...
 
Så jag sätter mig på toa. Nä, egentligen gör jag inte det. Jag står över toan, för jag vill inte att det ska bli äckligt på sitsen från mitt lår. Och det får rinna fritt från mitt underliv. Jag förstår att jag legat i säng helt vertikalt i typ fem timmar, att det samlat sig under den tiden och kommer ut nu. Men det var ändå som en megachock att se det hela. Går och lägger mig igen. R frågar om jag blött. Jag svarar ja. Jättemycket. 
 
Sedan börjar den mest hemska delen av natten. Där jag ligger och vrider mig i smärta. Det känns hemskt. Jag tänker att nu är det över. Det är hemskt. Två värkar minns jag klarast - resten är faktiskt ganska suddigt. De är vassa. Känns som hugg. Jag vet inte hur jag lyckas somna. R masserar sina varma händer på min rygg vid varje värk. 
 
Morgonen känns konstig. Hoppet är förlorat. Men krampen är borta. Blodet är borta. Kvar är bara en ovisshet. Vi kan inte göra något mer än att vänta. 

Kommentarer
Amanda säger:

KRAM KRAM KRAM!!! Du behöver nog åka upp och titta ännu en gång för att se om det var ett missfall. Om det var det är det viktigt att allt har kommit ut. Håller fortfarande tummarna och hoppet finns så länge inte en läkare konstaterar ett missfall. SYRKEKRAMAR!!!!

2013-04-14 | 13:25:13
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/duarmindrom/
Lin säger:

kramar i massor.. vet inte vad jag ska skriva mer än att jag lider med er... fortsätt kämpa och tveka inte att kontakta gyn igen! Ovissheten måste vara tärande..

2013-04-14 | 15:04:03
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Sofie säger:

Kontakta gyn igen för säkerhetens skull!! Håller tummarna

2013-04-14 | 16:02:45
Jennifer säger:

Stora kramar! Åk och kolla för ert bästa så ni vet, ovissheten kan ibland vara värre än att veta ❤

2013-04-14 | 16:05:09
Sussi säger:

Vännen... <3 Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag önskar så att det lilla livet finns kvar. Försök åka in och kolla. Även om de säger på gyn att de inte kan göra något så tycker jag inte ni ska behöva denna ovisshet :( Stor kram.

2013-04-14 | 18:06:56
Bloggadress: http://www.tussilulls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback