25 April

God morgon. 
 
Igår gjorde R och jag det! För jag har slutat blöda, wihuuu! Tog en hel vecka, men jag är såå glad för det. Vi körde med kondom för att jag helst inte vill bli gravid denna månad. Kanske inte nästa heller. Kom till insikten att det inte blir något barn år 2013. Det blir inget Novemberbarn. R vill försöka redan nästa månad, men jag vet inte. Det känns lite jobbigt att tänka på det just nu. Jag vill komma in i mina vanliga rutiner. Kanske renovera klart huset innan vi försöker igen. Är det konstigt? Att inte ha bråttom nu? 
 
 
Nu till något helt annat! Vädret är helt FANTASTISKT i Belgien. Idag är det 22 grader varmt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det blir nog träning och sedan fika på stan... Jag är otroligt bra på att bränna bort fett och socker för att äta upp det inom samma timme. En av mina många färdigheter. 

Kommentarer
Lin säger:

En bra kombo, träning + snask! :D
Och klart att det inte är konstigt om du vill ta det lugnt och återhämta dig! Det är ju inte bara kroppsligen utan även själsligt... Men bestäm inget nu! Kanske mår du bättre och är "på hugget" nästa cykel, då är det ju bara att köra på! Annars spelar det ju mindre roll med en månad hit eller dit, så ta det i er takt! :)

2013-04-25 | 09:54:46
Bloggadress: http://babybake.blogg.se/
Amanda säger:

Känn efter vad du vill men säger som Lin bestäm inget nu, du kan känna annorlunda i morgon. Ta det som det kommer och passar :D

2013-04-25 | 14:38:30
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/duarmindrom/
Mandy säger:

Det är absolut inte konstigt att du vill ta det lugnt. Ta den tid du/ni behöver!

2013-04-25 | 21:19:56
Bloggadress: http://mandyinmakeup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback