Samtal

Pratade med min älskade mamma på telefon idag efter väldigt lång tid. Har saknat henne något otroligt. Nämnde för henne att min mens var sen. Hur sen? frågade hon. Jag svarade att den var sex dagar sen varpå jag fick höra ett "oj!". Hon frågade om inte jag skulle testa mig. Jo, men jag tar ett imorgon, sa jag.
 
Jag tror att om jag bara, pang på, hade berättat att jag är gravid hade hon blivit ganska chockad. Jag är ju hennes lilla flicka, och hon ser mig fortfarande som ett litet barn. Så jag blev glad när hon var så stöttande och gav mig råd.
 
Jag passade även på att fråga henne om hur hon märkte att hon var gravid.. och hon berättade att hon alltid haft regelbunden mens. Så oftast missade hon den, och började sedan känna av illamåendet och minskad matlust. Och blev otroligt trött. 
 
Minns vid något tillfälle att ha pratat med Rs mamma om detta också. Men hon brukade inte märka att hon var gravid förrän fjärde månaden! Eh, men jag vill gärna veta redan innan fjärde veckan, så atteeeh. 
 
Det är kul hur det är så olika från person till person! Och inte ens det! Från graviditet till graviditet! Jag är så nyfiken på hur jag kommer uppleva detta... så himla nyfiken.
 
Nu mår jag illa och är kissnödig igen! Hurra för mina symtom!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback