Roliga idéer

Snälla, ta detta inlägg med en nypa salt.
 
 
Sedan länge (innan jag ens var gift) har jag haft lite roliga idéer på hur jag skulle "uppfostra" mina barn. Jag har två idéer jag kan berätta om:
 
 
 
1. Ni vet hur föräldrar berättar sagor och historier när man nattar sina barn? Jag tänkte göra lite annorlunda. Pussa de på pannan, dra täcket upp till hakan och sedan avsluta med:
 
"Har du tänkt på vad som händer... om ett föremål som aldrig kan stanna utan måste fortsätta i konstant hastighet KROCKAR med ett föremål som aldrig kan flytta på sig från sin plats? Godnatt då, älskling." *stänga dörren* 
 
Vilket überbra sätt att utveckla de små hjärnorna på! 
 
 
 
 
2. Jag ska inte säga "Va?" eller "Ursäkta?" när jag inte kan höra vad barnen säger. Istället ska jag göra typ: "Schhh, prata högre, jag hör inte... Schhh?"  Typ ett frågande schh. Ni vet, schhh-ljudet som man gör när man vill tysta ner någon? Tänk, en vacker dag när läraren på deras skola bara: "Seså, ungar, schhhh!" Och de missförstår och börjar prata ännu högre. Sjukt kul ju! 
 
Petra (bästa vän) tycker det är en jättekul idé. Men R var inte så jättepepp på mina idéer. Och mamma bara skakar på huvudet och undrar vad HON gjorde för fel i MIN uppfostran.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback