Random Shit

Oj, vad konstigt. Gjorde inlägget här nedanför med en massa text också, men det kom tydligen inte fram. Vad konstigt! Det går inte alls att mobilblogga... man kan bara lägga upp en bild. Gah. Det är så synd för jag har ingen tid alls framför datorn.
 
Jag fick vänta en timme extra på nästa tåg. Jättetråkigt. Tur att man har gratis internet. Satt och läste förlossningsberättelser. Inte bara det... på google söker jag på "hemska förlossningar", alltså medvetet. Jag är fan dum i huvudet. 
 
När det gäller att söka info om något, sätter jag pftast till ordet "hemska" innan. Sjukdomar? - nej, HEMSKA sjukdomar. Det blir så med allt. Jag kan sitta och läsa om kromosomförändringar och söka på de allra värsta i sitt slag. Och tycka att det är jobbigt och intressant på samma gång.
 
Hur som helst. Det var inte alls det jag ville prata om. 
 
Två veckor kvar till ägglossning! Kan tiden gå långsammare? Jag frågade i DETTA inlägg om att ha sex varannan dag för att inte missa ägglossningen. Personligen känns det ganska jobbigt. Jag tycker inte om att ha sådant planerat, men när man längtar till barn är ju nästan alla medel tillåtna. ;) 
 
Förra månaden kände jag inte ens av ägglossningen och om det ska vara såå är ju detta ett bra system. Men jag vet inte. Lite skönare att bara köra när man känner för't, och det är ju faktiskt inte så svårt det heller när man är upphetsad som en häst (brukar hästar vara kåta? Känns som att något annat djur passar bättre in här..) när ÄL sker. 
 
 
Visste ni förresten att kvinnor är mer benägna till att vara otrogna under ägglossning? Tyckte jag var supercoolt när jag först fick veta det! Fast lite självklart också. 
 
Kanin! Upphetsad som en kanin ska det ju vara, eller?. Men hehe, det beskriver mig inte alls under ÄL. Brunstig KOSSA är en mer passande beskrivning.

Kommentarer
Lin säger:

Haha, din brunstiga KOSSA!! :) vi kör på ÄL-test så jag har rätt bra koll på när vi "måste" ligga.. Men vissa tycker ju all ÄL-test stressar upp en. För mig är det tvärtom, vet jag när jag har ÄL/haft ÄL så kan jag slappna av :)

Svar: Vad skönt! Jag lär testa med ÄL-test jag med, tror jag! Det verkar ju funka för de flesta! Och jag älskar att kissa på stickor! (tydligen)
Snutten

2012-10-11 | 09:18:04
Bloggadress: http://Babyblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback