7 Oktober

Ibland känns det som att man längtar till att bli gravid och inte själva barnet som ska komma. Men det är en dum tanke. Självklart längtar man till både graviditet och barn. Har bara läst det uttrycket så många gånger... "VILL BLI GRAVID!".
 
 
Innan jag skulle somna hade jag så otroligt ont i magen. Men mest i ryggen. R masserade mig till sömns - gose! ♥ På morgonen vaknar jag av att jag har ont, och då masserar han mig igen. Jag mår lite dåligt när han tar hand om mig sådär. Jag vet att han har arbetat som en tok till midnatt och sedan ska han ta hand om sin mensvärkande fru! Så jag ville att han bara skulle lägga sig och få sina 7 timmars sömn. Har mått dåligt av att tänka på detta hela morgonen nu. Jag önskar att det inte gjorde så jävla ont!
 
Det blir så när mensen är rätt sen, men jag har alltid haft väldigt ont. Det har blivit lättare att hantera smärtan nu, men ibland är det fortfarande så att man bara vill gråta för att det gör så ont. Jag minns en tid när jag hade kopparspiral (verkligen ingenting för mig). Hade ont i flera dagar och jättemycket mens. Det var en tid då jag verkligen inte ville ha barn, så jag stod ut med det i ungefär ett år. Och sedan dess har jag räknat dagar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback