Uttjatat

Det här med att önska varandra lycka till... Det är så svårt. Speciellt sedan jag hamnat i den här "graviditets-bubblan" eller... snarare vill-bli-gravid-bubblan. 
 
- BIM imorgon!
- Jag håller tummarna! 
 
- Testar nu!
- Håller tummar och tår för dig.
 
- Det blev negativt.
- Håller tummar och tår jättehårt för ett plus till nästa gång!
 
 
Så uttjatat. Inte i den vanliga världen såklart, men i min värld. Jag har så stora problem när jag ska önska någon lycka till. Det är bara tummarna jag kommer att tänka på. Och jag håller ju faktiskt inte tummarna (det blir ju jättesvårt att skriva på tangenterna samtidigt). Vad ska man önska någon annan? Själv har jag inte några problem med att få ett par "jag håller tummarna". Jag önskar bara att jag kunde hitta på något annat sätt. Så att den där peppningen inte hamnar i mängden. Den blir ju inte ett dugg annorlunda och peppande. Bara något som man säger.
 
Man kanske skulle säga: "jag spänner skinkorna!" eller "blundar jättehårt för din skull". Har ni några idéer? Känns det inte överanvänt det här med "jag håller tummarna"? Börjar hata det uttrycket. 
 
 
Annars då? Jag har suttit och kollat på the walking dead och ätit choklad sedan i morse.

Kommentarer
Lin säger:

Det handlar ju inte om hur man uttrycker det utan det handlar ju om tanken bakom! Men visst, "håller tummarna" är kanske inte det sexigaste uttryck som finns ;)

Svar: Hahah, jo. Men jag kan inte skriva det till någon annan längre... :D
Snutten

2012-11-16 | 08:46:41
Bloggadress: http://babybake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback