Ny bild

Fick förfrågan om att lägga upp en ny bild på strecket. Här är bilden. Jag hade det svårt att fånga strecket på bild, men eftersom det trädde fram långt efter när jag skulle läsa av så tror jag inte på det. Men jag kan ju inte låta bli att hoppas... Och mensen har fortfarande inte kommit. Snart är denna cykel över.


Kommentarer
Linda säger:

Mina två första test visade jättesvaga sträck. Tog dem på BIM + 2 och BIM +3 tror jag. Sen gjorde jag ett till ca en vecka senare och då var sträcket starkare.

Svar: Jag hoppas att det blir så för mig också!
Snutten

2012-11-05 | 21:16:51
Bloggadress: http://lindatunstrom.blogg.se
Linda säger:

Halkade in på din blog här om dagen och nu är jag inne varje dag och följer med spänning på vad testet ska visa. Jag håller tummarna för att det går vägen. Jag själv plussade några dagar innan beräknad mens och är nu i vecka 7, jag förstår din längtan, var samma sak för mig.

Hoppas det går vägen, än finns hopp :) och man anar ju ett streck där så man vet aldrig.

Svar: Aååh, vad mysigt att ha dig här! Grattis till din graviditet! :)
Snutten

2012-11-05 | 21:22:28
Lin säger:

Oooh, ja det finns ju onekligen något där!! Hoppas det blir positivt inom tiden oxå! När testar du på nytt?? Jag är nog lika spänd som dig! Minst! ;) testa imorgon bitti!!! :)

Svar: Det hoppas jag också! Men jag vågar inte testa imorgon! Tänk om mensen kommer?! Lär nog vänta en dag till... Eller? Amzn åååh, jag kommer aldrig kunna bestämma mig!
Snutten

2012-11-05 | 22:21:00
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Mammadrömmar säger:

Jag ser!!! :)

2012-11-06 | 19:43:21
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammadrommar/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback