Min lilla orangutang

Jag och R låg i sängen nu för en stund sedan. Vi var ju jättesugna på mys så viskar R i mitt öra... "hur länge måste vi vänta? En vecka?". Vi sexar alltså inte när jag har mens. Och jag var ju sugen som fan... brontosaurus-hona som jag är. Så jag ba: "Nej, men jag har inte fått mens än! Vi kör!"
 
Jag kan då säga att det är få gånger jag blivit totalvägrad sex... men den här gången gick det verkligen inte att prata med R. Han var betydligt mer intresserad av att mensen var sen än att jag ville göka! 
 
Så jag förklarar tröttsamt att nej, jag har inte fått mens men den kommer SNART! För jag känner det. Och han bombar mig med frågor som: "Kan man inte ha den onten om man väntar barn?" Och jag försöker förklara utan att ge honom hopp. Men han skiner ju upp som en sol. Nu snackar jag ett leende från ena örat till det andra. För han fattar ju att man visst kan ha mensvärk även när man är gravid. Han var helt bombsäker på att det var något. 
 
Jag blev så otroligt glad av att SE honom vara så glad! Jag kunde ju inte låta bli att le, fastän jag INTE ville. Vi hade en underbart mysig stund och han studsade upp och ner som en känguru. Jag sa att det inte fanns något sätt att få reda på om jag var gravid om inte jag tog ett grav-test. Jag blir återigen attackerad av följdfrågor. När ska vi testa? Testa nu! Kan du inte testa nu? Måste det vara morgonurin? Hur många test har du kvar? Hur mycket kostar dem? Testa, testa! Man ba: chilla, din lilla orangutang-unge.. Jag har redan testat och det var negativt.
 
Det kanske är fel på det - kan det inte vara för tidigt? Jo, det kan det vara. Vi testar igen på fredag om inte mensen kommer imorgon, deal? Nej, testa nu! 
 

Han är så mycket värre än alla villbligravida kvinnor tillsammans x 2000. Och jag bor ihop med honom - ja, ännu värre... Jag älskar honom.
 
 
 
Update: Jag fick ju en belöning för att jag svarat så bra på frågorna och nu har brontosaurus-honan lugnat sig. ^^ Haha. 
 

Kommentarer
Lin säger:

Hahaha :)

2012-11-07 | 20:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback