♥ Kaffe och Kiss ♥


Sitter på biblioteket och studerar. Det går skit. Jag orkar inte. Vill bara sova. Nu har jag dock fått en extrakick av kaffet jag hade med mig in i min lilla termos-grej. Fastän det är förbjudet. Dålig Snutte. Mmm... Jag älskar kaffe, men en kopp om dagen räcker gott och väl för mig. Problemet med det är ju kissandet. Jag blir jättekissnödig av kaffe. Jag hatar att kissa.
 
På tal om det. Igår kissade jag nästan på mig. Det har inte hänt på evigheter. Allt var Rs fel. Först var jag normalkissnödig så jag klev upp ur sängen. Kunde inte hitta mina byxor, så jag letade i typ 2 minuter innan jag lackade ur. Kisset blir ju mer påtagligt när man ställer sig upp, det var då jag märkte att det var akut. Skulle precis dra ut nya byxor ur garderoben när R viftade med byxorna i sängen. Han hade alltså gömt dem. 
 
Han skrattar och jag blir också tvungen att skratta. Trots detta försöker jag med min allvarligaste röst säga "R, jag håller på att kissa på mig, ALLVARLIGT - GE mig byxorna." Men han viftar vidare och säger att han måste få en puss först. Jag får panik. Jag kommer ihåg att jag hann tänka att han är så otroligt löjlig att det är skrattretande. Men OM jag skrattar så kommer jag att pissa på mig. Så jag sätter mig ner precis bredvid sängen och försöker koncentrera mig på att verkligen stoppa det MYCKET aktuella urinläckaget. Jag tror att R någonstans vid denna tidpunkt insåg vilket allvar det var. Med ett "OH, SHIT!" ger han mig byxorna och återgår sedan till att skratta. 
 
Det är otroligt svårt att INTE skratta när ens allra käraste håller på att vika sig dubbelt av skratt. Jag ler fortfarande som en idiot av att skriva ner detta. Fan, vad elakt av honom nu när jag tänker efter. Jag kutade ner och hann till toaletten i rättans tid i alla fall. 
 
Låtsades som ingenting när jag kom tillbaka... 
 
 
Plugg var det, ja? Och ett litet inlägg om mitt kaffe-break? Ja, man vet aldrig var det slutar när jag väl kommer igång med skrivandet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback