Det sista som lämnar oss.

Är det helt jävla idiotiskt om jag fortfarande hoppas? Jag vill inte. Men jag mår illa. Och jag har ingen mensvärk. Och jag är kissnödig. Och jag har ont i brösten. Jag vill inte hoppas, för jag fick ett negativt test. Jag VET ju att jag inte är gravid... men får jag hoppas ett tag till? 
 
Desperat...

Kommentarer
Lin säger:

Hur har ni det med vården där du är? Jag hade nog gått till vårdcentralen/gyn/mvc på måndag om mensen inte kommit då. Om du nu inte är gravid så borde du kanske ändå kolla varför dina cykler är så oregelbundna.. Kram!

Svar: Jag gjorde faktiskt detta för ett par månader sedan och läkaren sa att det bara ÄR så ibland, och om den inte kommer till NÄSTA månad ska jag få ta ett blodprov. Men ja, jag borde nog kolla upp det igen. Det måste ju vara något fel, för såhär har det aldrig varit tidigare... Eller jagar jag upp mig i och med barnaplanerandet, kanske?
Snutten

2012-11-10 | 17:29:14
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Mammadrömmar säger:

I know the feeling...

Men min kusin plussade för ett par veckor sen, Gick då över BIM ett par dagar, testade minus med RFSU´s test. Plussade sedan efter ytterligare någon dag med digitalt istället.
Så klart... Hoppet finns..

(Jag tänker att om hon plussade så sent så lär väl hon vara låghormonare, vi är ju släkt så då kanske jag också är det och plussar sent ;) Men helst vill jag ju bara sluta hoppas och ställa in mig på minus istället)

Svar: Jag vill också helst bara sluta hoppas, men det gååår ju inte. Haha. Det där med låghormonande osv är inte ens på en individuell nivå, utan en EMBRYONELL nivå, brukar jag säga. Det är liksom DEN som styr hur mycket hCG som ska släppas ut.. :) Så det kan ju vara så att jag har en seg liten jävel i magen, haha.
Snutten

2012-11-10 | 17:30:25
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammadrommar/
Jonna säger:

Klart du får hoppas! Det gör man väl när man längtar efter något så bortom vett och sans. Jag vill även hävda att har inte mensen kommit så är det ju inte kört. Herregud jag har tidigare intalat mig att jo vissa kvinnor får ju typ mens och är ändå gravida. Längtan och hopp har mer med känsla än förnuft att göra.

Svar: Ja, det är precis så jag tänker... att det inte alls är kört tills mensen kommit, och kanske inte ens då. Jag håller liksom fast vid det där lilla, tunna snöret av hopp...
Snutten

2012-11-10 | 17:49:50
Jonna säger:

Men du klandra dig inte. Det blir ju bara en jobbig cirkel om du skuldlägger dig själv för vad du känner.

Jag har ju för övrigt bestämt mig för att vi ska vänta. Att jag SKA sluta längta (lever inte som jag lär...). Igår råkade det bara vara så att min man inte drog sig ur, och från den sekunden så bara bubblar alla känslor upp i bröstet och nu sitter jag här igen och ser att jag har typ ägglossning idag. Hela magen full med fjärilar och fnitter

Svar: Haha, du är ju helt otrolig! Det är så svårt att inte längta när den redan fått fäste i själen. Det finns liksom ingenting som gör så att man kan låta bli att längta och hoppas.
Snutten

2012-11-10 | 18:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback