Arg

Igår var jag på en tillställning med en massa galna tanter. En bekant kom fram till mig och svärmor och frågar hur det går med plugget. "Bara bra", svarar jag då. "Strunt i studierna, när ska du ge henne (nickar mot svärmor) ett barnbarn då?", säger tanten skrattandes. Jag blir bara så irriterad, så jag väljer att gå därifrån utan att svara på hennes kommentar. "Oroa dig inte, HON (min svärmor) kan ta hand om ungen!", säger hon. 
 
Jag blir bara så illa berörd. Det stör mig något otroligt. Det är så mycket som är fel i dessa kommentarer. Vi kan kanske göra en liten sammanställning: 
 
1. Vad har hon att göra med om jag skaffar barn eller inte?!
2. Ska jag skaffa barn för HENNES eller svärmors skull?! 
3. När jag skaffar barn ska jag se till att jag har den tid jag behöver för att ta hand om det barnet. Jag tänker absolut ine förlita mig på att någon annan (förtom R) ska behöva ta hand om det.
4. Varför antas det att man inte försöker..?
 
 
 

Kommentarer
Lin säger:

Ååå, jag blir så förbannad på idioter som inte kan använda de få hjärnceller de har innan de öppnar käften!! Du borde sagt att du inte kan bli gravid och bett henne dra åt helvete, den jävla kärringen..... Hmm, förlåt, jag blev visst lite upprörd.. Haha! Aja, hoppas du glömt den dumma tanken och lägger din energi på dig och R istället! :) kram!

Svar: Vad fin du är! Blir alltid så glad av dina kommentarer! Jo, jag blev själv väldigt upprörd. Tror att en del har att göra med mina hormoner också. Jag brukade faktiskt förstå folks nyfikenhet men nu blir jag bara så otroligt arg. :(

Kram på dig!
Snutten

2012-12-17 | 20:46:26
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Mammadrömmar säger:

I know the feeling... Helt stört att man ska behöva ta emot sån skit?!
Nu i juletider blir det bara värre tycker jag.
Fick en kommentar av mamma i helgen. "Julafton är ju inte lika roligt längre, skillnad blir det ju sen när jag får barnbarn, då blir det kul igen. Om jag någonsin får några barnbarn....."
Jag försöker ju!!!

2012-12-18 | 07:06:07
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammadrommar/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback